HC Řisuty VS. HC Wikov Hronov
10. KOLO // 17:30 23.10., ZS Slaný

Řisuty zahájí druhou ligu v Příbrami, jediným nováčkem Kadaň

Řisuty zahájí druhou ligu v Příbrami, jediným nováčkem Kadaň

Další sezóna 2. ligy za účasti HC Řisuty se nezadržitelně blíží. Už je znám rozpis soutěže. Řisuty znovu budou hrát skupinu Západ. Tu oproti loňské sezóně nebudou hrát Piráti Chomutov, kteří postoupili do druhé nejvyšší soutěže a ani Letci Letňany, kteří 2. ligu nepřihlásili. Jediným nováčkem bude SK Kadaň, který si zasloužil postup výhrou v kraji.

Novinkou je také herní systém, který oproti minulým ročníkům nebude obsahovat nadstavbu. Bude se hrát tříkolově, každý z 14 celků tedy odehraje celkem 39 zápasů. Hokejisté Řisut tak odehrají 19 domácích utkání a hned ve 20 případech pojedou na led soupeře. Začnou ve středu 18. září v Příbrami a sezónu zakončí posledním kolem doma s Táborem v sobotu 8. března.

Celý rozpis soutěže najdete zde.

20.06. v 15:00 |

Aktuality

23.01. Překlad utkání - Vinou utkání hvězd druhé ligy, které se odehraje v sobotu 27. ledna, se zápas na půdě Kobry Praha odkládá na pondělí 29. ledna se začátkem v 18:00.

17.01. Další návrat - Na nadstavbovou část se v rámci hostování vrací do Řisut kanonýr Ondřej Sýkora! Je připraven nastoupit už do dnešního utkání s Pískem.

16.12. Návrat - Buldoci hlásí návrat obránce Václava Koláříka! Slánský rodák nastoupí již dnes proti Benátkám. Vítej zpět!

Archiv novinek »

Partneři

Hlavní partner
ČEZ, a. s.
Partneři
SYNER Český Hokej Women's World Championship 2025 Broekman Logistics Řeznictví u Chvapilů Obec Řisuty AGRA Řisuty, s.r.o. Autodoprava Dvořák